EtusivuKuvagalleriaKarttaHinnastoLinkit
Olemme avoinna MA-PE klo 12-18 - PE 6.11. liike on poikkeuksellisesti suljettu!
 
 Nööp Oy 1995-


kuva


 

 

 

 

 

 

Nööp Oy on perustettu vuonna 1995. Yrityksen perustaja ja omistaja on Liidia Sohlman, jolla on ompelualan töistä yli 30 vuoden monipuolinen kokemus.

Liidia aloitti ompelemisen jo nuorena. Varsinaisen oppinsa hän sai vuosina 1981-84 vaatturimestari Gennadi Tsegorovin opissa Virossa, ja on sen jälkeen kasvattanut ammattitaitoaan mm. lukuisilla eri kursseilla Virossa ja Suomessa. Ennen oman yrityksensä perustamista Lidiia työskenteli useita vuosia mm. Inno Interior Oy:n pääompelijana. Liidia tunnetaan myös eri ammattioppilaitosten ja -korkeakoulujen suosimana ompelualan opiskelijoiden ja jatko-opiskelijoiden työharjoittelun ohjaajana.

Nööp Oy on monipuolinen ompelimo, joka tekee lähes kaikkia ompelualan töitä - aina taivaalta (laskuvarjohyppääjien asut) veden alle (ammattisukeltajien erikoisvarusteet). Yrityksemme tunnetaan myös Suomen rajojen ulkopuolella mm. Ruotsissa ja Norjassa laadukkaista moottoripyöräilijöiden asuista ja varusteista sekä niiden korjauksista.

Vuosien varrella Nööp Oy on myös toiminut lukuisten tunnettujen yritysten alihankkijana. Kotimaisista yrityksistä Innon lisäksi tunnetuimpia asiakkaitamme ovat olleet esim. Artek, Avarte, Marimekko ja Valvomo sekä Snowcrash. Viimeksi mainitulle Nööp valmisti Ilkka Suppasen yhteistyössä Pasi Kolhosen kanssa vuonna 1998 suunnittelemaa airbag-tyynyä, josta on tullut maailmalla arvostettu moderni klassikko. Valvomolle Nööp puolestaan ompeli tunnettuun Glowbow -valaisimeen lampun lämmöstä täyttyviä kupuja.